INBooks

INBooks är ett snabbväxande företag som drivs av att förenkla bokföringsbranschen för mindre företag. Bolaget erbjuder helt molnbaserade produkter med nytänkande och smarta funktioner. Att hela tiden utmana det förväntade och erbjuda lösningar som underlättar på riktigt, har blivit INBooks signum. Bolaget har sitt huvudkontor i Växjö.

Medarbetarna på INBooks har stor erfarenhet från redovisningsbranschen och flera har drivit egna företag. Det gör att du som kund pratar med likasinnade när du kontaktar vår support – som dessutom alltid är gratis! När våra kunder upplever att vardagen blir enklare har vi lyckats.

BOKFÖRING OCH FAKTURERING
Sedan starten 2019 har INBooks bokföringsprogram ändrat sättet för småföretagare att sköta sin redovisning. Alla onödiga funktioner är borttagna vilket gör att användaren får hjälp att snabbt hitta rätt och kan sköta bokföringen utan att vara expert. Programmet hjälper företagare att hålla koll på vad som behöver göras och när, så du aldrig behöver oroa dig för att missa något. Det kallar vi bokföring med skön vibe!

BYRÅVERKTYG
Under hösten 2021 lanserad INBooks ett verktyg som hjälper konsulter att organisera arbetet på redovisningsbyrån. Med INBooks Flow får konsulten en bättre överblick, kan logga sin tid och skapa uppdragsbrev direkt i programmet. När alla uppdrag är samlade på ett och samma ställ blir jobbet mer effektivt och tid kan läggas på annat. Testa själv och upplev ett bättre workflow!

Markerad produkt

INBooks Bokföring & Fakturering

INBooks har utvecklat ett modernt bokföringsprogram för den lilla företagaren som med nya smarta lösningar sparar tid eller på andra sätt underlättar för alla som driver företag. Programmet är helt molnbaserat och vi har tagit bort alla onödiga funktioner så att användaren får hjälp att snabbt hitta rätt och kan sköta bokföringen utan att vara expert. För ett fast pris på 139 kr/månad får du allt du behöver för att sköta ditt företags ekonomi, fri support och möjlighet till konsultation med en bokföringsexpert. Programmet hjälper företagare att hålla koll på vad som behöver göras och när, så du aldrig behöver oroa dig för att missa något. Vill du flytta fram en uppgift kan du enkelt snooza den till senare! Vill du ha hjälp med att bokföra ett inköp skriver du bara in vad du har köpt i sökfältet och låter programmet se till att det bokförs rätt. När du ska bokföra kvitton gör du det enklast direkt i mobilen. Fota kvittot och bokför direkt i appen!

Läs mer »

Nyheter

Jobberbjudanden

cropped-93

Mötesbokare till INBooks i Växjö

Är du tävlingsinriktad, har höga ambitioner och är sugen på att lära dig något nytt? Vill du vara med på en spännande tillväxtresa? Vi på Maxkompetens söker nu i samarbete med INBooks en Mötesbokare som vill ingå i deras stjärnteam i Växjö!

INBooks är företaget som utvecklar ett på marknaden unikt, digitalt och superenkelt bokföringsprogam. Bolaget präglas av höga ambitioner och utveckling i världsklass. Som Mötesbokare arbetar du tillsammans med resten av teamet i fräscha kontorslokaler i ICON-huset i centrala Växjö. INBooks är ett bolag som ständigt växer och för rätt person finns det goda möjligheter till utveckling och framgång!

Läs mer »
cropped-92

Business Developer till Inbooks i Växjö

Har du erfarenhet inom försäljning och vill utveckla ditt säljande inom redovisning? Arbetar du med att sälja affärssystem till företag idag och vill axla en ny utmaning på ett expansivt bolag? Vi på Maxkompetens söker nu i samarbete med INBooks en Business Developer som vill ingå i deras stjärnteam i Växjö!

INBooks utvecklar idag, ett på marknaden unikt, digitalt och superenkelt bokföringsprogram. Nu skall företaget lansera sin andra produkt, en programlösning för redovisningsbyråer och vi söker dig som vill vara med på denna spännande resa. Bolaget präglas av höga ambitioner och utveckling i världsklass. Som Business Developer arbetar du tillsammans med resten av teamet i fräscha kontorslokaler i ICON-huset i centrala Växjö.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top