INBooks

INBooks

Om oss

INBooks är ett Tech och SaaS bolag som erbjuder lösningar som förbättrar relationen mellan kund och kundens kund. Vi drivs av att skapa effektiva flöden för våra användare och genom smarta integrationer skräddarsys tjänsterna för att passa alla våra befintliga och framtida målgrupper. När våra kunder upplever ett bättre workflow, då har vi lyckats.

Medarbetarna på INBooks har stor erfarenhet från redovisningsbranschen och flera har drivit egna företag. Det gör att du som kund pratar med likasinnade när du kontaktar vår support – som dessutom alltid är gratis!

INBooks har idag två affärsområden, Flowtech och Proptech. Inom Proptech förser vi fastighetsägare med en helhetslösning iform av en fastighetsportal med fastighetssystem, boportal och bokföring samlat på ett och samma ställe.

I Flowtech förser vi redovisningsbranschen med INBooks Flow som är ett unikt byråstöd för dig som vill driva din redovisningsbyrå på ett mer effektivt sätt. Programmet gör det smidigare att organisera interna processer och följa upp byråns lönsamhet. I INBooks Flow kan du bland annat skapa uppdragsbrev, utföra kontroll av penningtvätt, logga tid och se byråns lönsamhet. Testa själv och upplev ett bättre workflow!

Nyheter

Jobbannonser

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top