INBooks

INBooks

INBooks är ett snabbväxande företag som drivs av att förenkla bokföringsbranschen för mindre företag. Bolaget erbjuder helt molnbaserade produkter med nytänkande och smarta funktioner. Att hela tiden utmana det förväntade och erbjuda lösningar som underlättar på riktigt, har blivit INBooks signum. Bolaget har sitt huvudkontor i Växjö.

Medarbetarna på INBooks har stor erfarenhet från redovisningsbranschen och flera har drivit egna företag. Det gör att du som kund pratar med likasinnade när du kontaktar vår support – som dessutom alltid är gratis! När våra kunder upplever att vardagen blir enklare har vi lyckats.

INBOOKS GO – BOKFÖRING & FAKTURERING
Sedan starten 2019 har INBooks bokföringsprogram ändrat sättet för småföretagare att sköta sin redovisning. Alla onödiga funktioner är borttagna vilket gör att användaren får hjälp att snabbt hitta rätt och kan sköta bokföringen utan att vara expert. Programmet hjälper företagare att hålla koll på vad som behöver göras och när, så du aldrig behöver oroa dig för att missa något. Det kallar vi bokföring med skön vibe!

INBOOKS FLOW – STÖD FÖR REDOVISNINGSBYRÅER
INBooks Flow är ett unikt byråstöd för dig som vill driva din redovisningsbyrå på ett mer effektivt sätt. Programmet gör det smidigare att organisera interna processer och följa upp byråns lönsamhet. I INBooks Flow kan du bland annat skapa uppdragsbrev, utföra kontroll av penningtvätt, logga tid och se byråns lönsamhet. Testa själv och upplev ett bättre workflow!

INBooks Go – bokföring & fakturering

INBooks Go – bokföring & fakturering

INBooks har utvecklat ett modernt bokföringsprogram för den lilla företagaren som med nya smarta lösningar sparar tid eller på andra sätt underlättar för alla som driver företag. Programmet är helt molnbaserat utan onödiga funktioner så att användaren får hjälp att snabbt hitta rätt och kan sköta bokföringen utan att vara expert. Programmet hjälper företagare att hålla koll på vad som behöver göras och när, så du aldrig behöver oroa dig för att missa något. Vill du flytta fram en uppgift kan du enkelt snooza den till senare! Vill du ha hjälp med att bokföra ett inköp skriver du bara in vad du har köpt i sökfältet och låter programmet se till att det bokförs rätt. Med INBooks app kan du dessutom fakturera, hantera inköp och bokföra on the go! När du ska bokföra ett kvitto fotar du det i appen och bokför direkt i mobilen. För ett fast pris på 139 kr/månad får du allt du behöver för att sköta ditt företags ekonomi, fri support och möjlighet till konsultation med en bokföringsexpert. Dessutom kan du delta i INCademy – vår egen bokföringsskola!

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top