Gazella

Gazella

Gazella är specialister på interim och rekrytering med fokus på ekonomer. Som nischad aktör inom ekonomi, har vi god förståelse för de roller vi tillsätter. Hos oss kan du räkna med personligt engagemang och hög kvalité i process och urval. Lyckade rekryteringar och interimsuppdrag sedan vi grundades 2014.

Tack vare vårt vårt egenutvecklade kandidatsystem och breda kontaktnät av ekonomer i Stockholm samt vårt kontinuerliga arbete med att ständigt hålla kontakten med vårt nätverk, kan vi leverera kandidater snabbt och med hög träffsäkerhet.

Rekrytering

Rekrytering

Gazella är specialister på rekrytering inom ekonomi – Vi hjälper företag att bygga starkare ekonomifunktioner. Vi erbjuder rekryteringstjänster för roller på både junior och senior nivå inom ekonomisektorn och som specialiserad aktör inom ekonomi kan vi erbjuda rekrytering som sträcker sig över flera olika branscher. Bland våra kunder finns både start-ups, SMEs och stora internationella bolag. Vår strategi har alltid varit att arbeta nischat och att kombinera seniora rekryterare och personalvetare med rekryteringskonsulter som är utbildade inom ekonomi och har egen operationell erfarenhet inom ekonomi. Detta för att säkra att vi preciserat lyckas matcha kandidat och bolag och att alla våra medarbetare har god förståelse för de roller vi tillsätter. Vi hittar rätt person med rätt kompetens för ert bolag. Våra rådgivare är ditt expertstöd i allt som rör ditt arbetsliv, råd kring vilken kompetens ert bolag behöver utifrån rollens ansvarsområden eller inför den förändringsresa ni går igenom. Hos oss kan du räkna med stort engagemang och hög kvalitét i process och urval. Med lång erfarenhet inom rekrytering och med ett stort nätverk av kandidater kan vi hjälpa dig som söker nya medarbetare för att utveckla ditt team. Tveka inte att ta kontakt med någon av oss med frågor eller funderingar! Läs gärna mer om rekrytering via Gazella på vår hemsida, via länken nedan.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top