Företagscyklar i Sverige AB

Företagscyklar i Sverige AB

Vi erbjuder cyklar och tillbehör för företag som vill profilera sig och sticka ut med sitt varumärke på ett hållbart och modernt sätt.
Unik design – Brett sortiment – Personlig service

Vad vi gör
Vi har valt att endast sälja till företag, föreningar, offentlig sektor och övriga organisationer. Våra processer är noga granskade och förbättras allteftersom vi får nya insikter.

– Säljer endast till företag (B2B)
– Kvalitetssäkra processer
– Utgår från kundens verkliga behov

Varför företagscyklar
Anledningarna är många till varför du ska skaffa cyklar till din verksamhet. Stigande bränslepriser, parkeringsproblem, trafikproblem är några.

– Stärkt varumärke
– Ökad exponering
– Bättre miljö, arbetsmiljö & hälsa

Vårt sortiment
Vi samarbetar med utvalda fabriker runt om i Europa och har vi tagit fram ett brett sortiment av anpassningsbara produkter.

– Standardcyklar, elcyklar, transportcyklar, specialcyklar, eventcyklar, taxicyklar, tillbehör, accessoarer, utrustning, kärror, släp, skåp, tekniska lösningar, uthyrning, OEM, design, och utveckling.

Ta del
Är du osäker på om ni ska skaffa företagscyklar och om det är värt investeringen? Prata med oss, vi har lösningar för alla behov och budgetar. Vi erbjuder förmånliga betalningsalternativ, mängdrabatter, återköp/resell samt återvinning.

– Behov
– Budget
– Tidplan

Mer än cyklar
Utöver vårat sortiment med företagscyklar kan vi stolt erbjuda moderna produkter för cykelhantering som cykelsläp, cykelförvaring, cykelskydd och cykelparkering.

Cykelparkering Eugen P12

Cykelparkering Eugen P12

Det billiga och praktiska sättet att skydda din cykel från väder och vind. Takform: taktak Bredd: 3 000 mm (yttre takmått 3 850 mm) Djup: 2 090 mm (sidoväggsdjup 1 600 mm) Djup cykelversion: 2 250 mm Höjd: 2 435 mm (frigångshöjd 2 200 mm) Höjd på cykelversion: 2 515 mm För P12 och P12 B med stenläggning +200 mm Material tak: laminerat säkerhetsglas (VSG) Ytbehandling Konstruktion: Varmförzinkad och färgbelagd Typ av fäste: För markfästning Stenläggning: Möjligt Transport: Svetsad / färdigmonterad Tidlös, robust konstruktion Passar utmärkt som cykelskydd Välj egen färg (RAL) Finns i 4 olika utföranden Komplettera med regnrännor och markfästen

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top