Företagscyklar i Sverige AB

Vi erbjuder cyklar och tillbehör för företag som vill profilera sig och sticka ut med sitt varumärke på ett hållbart och modernt sätt.
Unik design – Brett sortiment – Personlig service

Vad vi gör
Vi har valt att endast sälja till företag, föreningar, offentlig sektor och övriga organisationer. Våra processer är noga granskade och förbättras allteftersom vi får nya insikter.

– Säljer endast till företag (B2B)
– Kvalitetssäkra processer
– Utgår från kundens verkliga behov

Varför företagscyklar
Anledningarna är många till varför du ska skaffa cyklar till din verksamhet. Stigande bränslepriser, parkeringsproblem, trafikproblem är några.

– Stärkt varumärke
– Ökad exponering
– Bättre miljö, arbetsmiljö & hälsa

Vårt sortiment
Vi samarbetar med utvalda fabriker runt om i Europa och har vi tagit fram ett brett sortiment av anpassningsbara produkter.

– Standardcyklar, elcyklar, transportcyklar, specialcyklar, eventcyklar, taxicyklar, tillbehör, accessoarer, utrustning, kärror, släp, skåp, tekniska lösningar, uthyrning, OEM, design, och utveckling.

Ta del
Är du osäker på om ni ska skaffa företagscyklar och om det är värt investeringen? Prata med oss, vi har lösningar för alla behov och budgetar. Vi erbjuder förmånliga betalningsalternativ, mängdrabatter, återköp/resell samt återvinning.

– Behov
– Budget
– Tidplan

Mer än cyklar
Utöver vårat sortiment med företagscyklar kan vi stolt erbjuda moderna produkter för cykelhantering som cykelsläp, cykelförvaring, cykelskydd och cykelparkering.

Westmanland Proffs

Som cykelsläp och handtruck inom fritidssektorn eller inom handel och industri för interna transporter i fabrikslokalerna. Robust och smidig cykelvagn. Lastyta av 9 mm screentryckplåt limmade 7 gånger slag och väderbeständig. Kanterna skyddas med aluminiumprofiler som belastnings- och kantskydd. Hörnen är extra förstärkta med hårdplastkåpor. Höjdjusterbar dragstång. Låg dragstång med Weber koppling och adapter. 20″ ekrade hjul med pneumatiska däck säkerställer enkel och säker körning. Tunga flyttkartonger kan transporteras såväl som storköp på helgen.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top