Findity

Findity är en utläggsjänst skapad för dig. Hantera alla dina köp, kvitton, representation, milersättning och traktamenten på ett ställe – helt automatiskt och uppdaterat efter lokala skatteregler. Få tid över med en utläggtjänst som funkar med dina befintliga kort och bokföringssystem – så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig.

Genom vårt white label-partnerskap sätts vår teknik i dina händer. Utöka ditt kunderbjudande med en utläggstjänst utöver det vanliga, anpassad efter ditt varumärke.

Flexibel
En utläggstjänst anpassad efter dig, inte tvärtom.

Automatisk
Effektiv rapportering och godkännande. Gör dig redo för enkla utbetalningar.

Snabb
Fotografera, rapportera, skicka in direkt. Varför vänta, när det är så enkelt?

Anpassad efter lokala regelverk
Slipp stress och oro. Alltid uppdaterad enligt senaste lagkraven.

Kontroll
Full spårbarhet, bättre insikter och överblick på företagets utgifter.

Findity

Findity är en utläggsjänst skapad för dig. Hantera alla dina köp, kvitton, representation, milersättning och traktamenten på ett ställe – helt automatiskt och uppdaterat efter lokala skatteregler. Få tid över med en utläggtjänst som funkar med dina befintliga kort och bokföringssystem – så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig. Genom vårt white label-partnerskap sätts vår teknik i dina händer. Utöka ditt kunderbjudande med en utläggstjänst utöver det vanliga, anpassad efter ditt varumärke.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top