FAR

FAR

Om oss

Hej, vad roligt att du är intresserad av FAR!

Få saker är så viktiga som kunskap och förtroende. I vår bransch, där kunskap är färskvara, är kompetensutveckling avgörande för att vara framgångsrik.

Ledande leverantör av kvalificerad utbildning
Förra året utbildade 24 300 personer sig på något av våra 340 utbildningstillfällen. Det gör oss till den ledande leverantören i Sverige av kvalificerad utbildning inom revision, redovisning, skatt och controlling.

På FAR:s utbildningar möter du lärare som är lika mycket inspiratörer som föreläsare. De tillhör alla de främsta inom sitt yrke och ger dig en värdefull inblick i hur teorier och modeller kan fungera ute på företag och organisationer.

FAR Online samlar alla regler
I det digitala informationsverktyget FAR Online hittar du alla ekonomiska regelverk du behöver som ekonom, uppdaterade till absolut senaste versionen, www.faronline.se. Här finns rättserien, baskontoplanen, redovisningsnyheter med mera.

Om FAR
FAR är branschorganisationen för revisorer, redovisningskonsulter, skatterådgivare, lönekonsulter och specialister. Vi utvecklar revisions- och rådgivningsbranschen och ger näringsliv och samhälle tydliga spelregler, rätt kompetens och tillförlitlig information. FAR är dessutom ett av Sveriges största privata utbildningsföretag inom ekonomiområdet med 340 årliga utbildningstillfällen. Våra 5 000 medlemmar är auktoriserade och godkända revisorer, auktoriserade redovisningskonsulter, skatterådgivare och lönekonsulter.

www.far.se

Följ oss på:
https://www.facebook.com/FARbransch/
https://www.linkedin.com/school/far_2/

Nyheter

Jobbannonser

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top