FACK:APP

Fack:app

Fack:app är din digitala rådgivare och guide inom arbets- & arbetsmiljörätt direkt i mobilen.
Den är snabb, lättförståelig som lättillgänglig. Tanken är att du som användare inte ska behöva leta eller vänta på ett svar som behöver omgående respons på. I appen finns även tjänster som: Fråga juristen som besvarar din fråga direkt till din mejl. Därtill kan du alltid vara säker på att allt är uppdaterat och granskat av jurister.
Med legaltech-lösningar kan många frågor inom juridiska områden lösas utan en jurists inblandning. Genom smarta tekniska lösningar får du som användare tillgång till dokumentmallar, digitala checklistor som handleder dig genom olika processer. Allt detta utan att kostnaderna skjuter i höjden!
– I Fack:appen förklaras juridiken på ett enkelt sätt, oavsett förkunskaper.
– I Fack:appen hittar du hur du ska göra genom att följa digitala checklistor som håller dig i handen genom hela processen. Därtill finner du tillhörande mallar!
– Fack:app erbjuder funktioner så som “Fråga juristen” och “Chatta med oss” – Allt för att din användarupplevelse ska bli så bra som möjlig och för att du ska kunna få hjälp och guidning när du behöver det.

Fack:app gör juridiken begriplig, enkel att tillgå och kostnadseffektiv!

Fack:app

Fack:app

Arbets- och arbetsmiljörätt – en komplett guide direkt i din mobil! – All information i Fack:appen är expertgranskad och up to date. – Allt du behöver veta (och inte visste att du behövde veta) – på en och samma plats! – I Fack:appen förklaras juridiken på ett enkelt sätt, oavsett förkunskaper. – Professionell juridisk rådgivning utan att kostnaden drar iväg. Många delar är kostnadsfria! – I Fack:appen hittar du hur du ska göra – processer och tillhörande mallar! På ett och samma ställe. – Fack:app erbjuder funktioner så som “Fråga juristen” och “Chatta med oss” – Allt för att din användarupplevelse ska bli så bra som möjlig och för att du ska kunna få hjälp och guidning när du behöver det.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top