Eduhouse AB

Eduhouse AB

Eduhouse – Learning as a Service

Kontinuerligt lärande är drivkraften för framgång, tillväxt och välbefinnande. Eduhouse är passionerad, innovativa pionjärer inom “Learning as a Service”, som tillhandahåller onlineutbildning för professionella som saknar tid men måste hålla sina färdigheter uppdaterade.

Syftet med Eduhouse utbildningar är att det ska vara enkelt och tillgängligt att kompetensutvecklas även om du har mycket att göra i ditt arbete. Eduhouse erbjuder lättillgängliga, högkvalitativa och kurerade onlineutbildningar som har mätbar effekt på dig och dina medarbetare.

Med 20 års utbildningserfarenhet utvecklar vi ständigt vår onlineplattform och kurser så att du som kund kan vara säker på att alltid ha de senaste uppdateringarna nära till hands inom redovisning, lönehantering, ledarskap och digitala färdigheter.

För vem?
Livslångs lärande är en livsstil och vi tror att det stödjer framgången för både individer och organisationer.
Utbildningarna är 100% online, du kan alltså ta del av kurser precis när och var du behöver uppdatering eller informationshämtning.
Förutom hela kursprogram och individuella kurser erbjuder vi även live webbinarium och interaktiva utbildningar där du och ditt team kan samtala direkt med föreläsaren. Många av våra utbildningar finns även som Micro Learning, dvs kurser som är uppdelade i minutlånga delar så att du kan utveckla dig eller söka svar på frågor under hektiska arbetsdagar, precis när det behövs.

Vi tror att livslång utveckling är en nödvändighet i framtidens arbete. Learn or expire!

Följ oss på sociala medier och prenumerera på vårt nyhetsbrev så du inte missar det senaste nytt på Eduhouse och nya kommande kurser!

PRO Total

PRO Total

PRO Total ger dig tillgång till hela vårt utbildningsbibliotek inkluderat över 650 onlinekurser, live webbinarier och interaktiva digitala klassrum för dig och dina medarbetare. Med obegränsad användning av kurser inom redovisning, skatt, lön, moms, management och digitala färdigheter, kan du utveckla ditt teams kompetens inom de områden just ni behöver. PRO Total paketet är perfekt för organisationer som enkelt vill integrera kompetensutveckling i verksamhetens olika team, samtidigt sätta upp individuella mål som enkelt går att följa upp. Skapa och dela studieplaner för dina medarbetare, följ upp användarna genom organisationsrapporter och få kursintyg och aktualitetstimmar för genomförda utbildningar. Utbildningarna är korta och effektiva så att de kan anpassas efter er tid, och ni kan ta stöd i utbildningar oavsett tid och plats då alla kurser finns tillgängliga online. Nya utbildningar och uppdateringar släpps varje månad så att du och din personal kan vara försäkrade om att ni får tillgång till de mest aktuella nyheterna inom ekonomihantering och företagande.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top