Eduhouse AB

Eduhouse – Learning as a Service

Eduhouse är ett snabbväxande utbildningsföretag med hörnstenar i digitalisering och kompetensutveckling. Vi erbjuder utbildningar på ett koncist och pedagogiskt sätt i form av “Learning as a Service”.

Vi utvecklar vår tjänst speciellt för de professionella som saknar tid men måste hålla sina färdigheter uppdaterade. Vår modell för kontinuerligt lärande hjälper till att stärka kompetensen genom hela företaget, teamet och den individuella användaren.

Eduhouse kärnverksamhet är företagande, arbetsliv, digitalisering och IT-utbildningar som är avgörande i arbetslivet. Dessa är framtagna tillsammans med toppexperter i det lokala språket.

Just nu finns Eduhouse tillgängligt i Sverige, Norge och Finland.

PRO Total

PRO Total ger dig tillgång till hela vårt utbildningsbibliotek inkluderat över 650 onlinekurser, live webbinarier och interaktiva digitala klassrum för dig och dina medarbetare. Med obegränsad användning av kurser inom redovisning, skatt, lön, moms, management och digitala färdigheter, kan du utveckla ditt teams kompetens inom de områden just ni behöver. PRO Total paketet är perfekt för organisationer som enkelt vill integrera kompetensutveckling i verksamhetens olika team, samtidigt sätta upp individuella mål som enkelt går att följa upp. Skapa och dela studieplaner för dina medarbetare, följ upp användarna genom organisationsrapporter och få kursintyg och aktualitetstimmar för genomförda utbildningar. Utbildningarna är korta och effektiva så att de kan anpassas efter er tid, och ni kan ta stöd i utbildningar oavsett tid och plats då alla kurser finns tillgängliga online. Nya utbildningar och uppdateringar släpps varje månad så att du och din personal kan vara försäkrade om att ni får tillgång till de mest aktuella nyheterna inom ekonomihantering och företagande.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top