Björn Lundén AB

Björn Lundén är ett kunskaps- och programvaruföretag som sedan starten 1987 förenklar vardagen för små och medelstora företag. Främst genom att erbjuda moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets skatt och deklaration, redovisning, löner och personalfrågor.
Besök oss på Ekonomi & Företag så berättar vi mer om våra digitala programlösningar för små och medelstora företag, ekonomiavdelningar och redovisningsbyråer. Passa även på att besöka Digitaliseringshjälpen och diskutera automatiserade lösningar för just din verksamhet med våra rådgivare.
Missa inte heller att utnyttja våra generösa mässrabatter på program, böcker och nyhetstjänster!

Markerad produkt

BL Lön

BL Lön är löneprogrammet med de nöjdaste användarna enligt Sveriges Redovisningskonsulters Förbunds (SRF) årliga användarenkät! De vanligaste lönearterna finns upplagda i programmet, så allt du behöver göra är att lägga in uppgifter om de anställda och sedan börja registrera löner. I programmet skapar du enkelt lönebesked till den anställde och tar fram kontrolluppgifter. Programmet skapar en betalfil för utbetalning via internetbank eller via Bankgirot. Programmet passar dig med upp till 50 anställda.

Läs mer »

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top