Baker Tilly Stockholm

Baker Tilly Stockholm

Om oss

Vi på Baker Tilly Stockholm erbjuder dig och ditt företag följande tjänster– revision, rådgivning, redovisning, löner, bokslut, årsredovisning samt skatterådgivning.
Våra kärnvärden är vi skall finnas tillgängliga för våra kunder, vara intresserade av våra kunders verksamhet och vara drivna att hitta bästa lösningen för våra kunder.
Framför allt vänder vi oss till dig som äger och driver företag i Stockholmsområdet – litet som stort.

Vår verksamhet startade 1992 och har efter hand utvecklats till att omfatta ett 30-tal anställda.
Vi är en del av nätverket Baker Tilly Sverige, som har ca 800 medarbetare vid närmre 80 kontor landet runt. De svenska byråerna ingår i sin tur i Baker Tilly International med verksamhet i 148 länder, 740 kontor och ca 37 000 medarbetare totalt.

Servicekänsla och personligt engagemang gentemot våra kunder är Baker Tillys signum. Vad som särskiljer oss är hur vi kopplar samman vår lokala närvaro med resurserna i det världsomspännande nätverket i Baker Tilly International. Baker Tilly ger entreprenörsföretag, oavsett storlek, det bästa från två världar – servicekänslan och det personliga engagemanget hos en lokalt ägd byrå i kombination med resurserna och specialistkompetensen i en global organisation.

Nyheter

Jobbannonser

Kvalificerad Revisor

Baker Tilly Stockholm grundades 1992 och är idag ett 30-tal anställda. Vi är en lokalt ägd byrå med komplett utbud av skatt, redovisning, rådgivning och revision. Vi ingår i det internationella nätverket Baker Tilly som idag har kontor på ett 70-tal orter i Sverige. Vårt personliga engagemang i kombination med resurserna och specialistkompetensen inom Baker Tilly International gör oss unika.

Läs mer »

Senior Redovisningskonsult

Baker Tilly Stockholm är en revisions-, redovisnings- och rådgivningsbyrå som sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Idag är vi ett 30-tal anställda. Vi expanderar löpande med nya medarbetare och kunder. Vår målsättning är att växa med 15% per år de närmaste fem åren. Vi är
ett familjärt gäng som gillar att ha kul tillsammans och på jobbet!

Läs mer »

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top