Apix Messaging AB

Apix Messaging AB

Behöver du förenkla de finansiella processerna? Vi hjälper dig. Med Financial Flow kan du digitalisera och automatisera dina finansiella processer med vårt stöd hela vägen för dig och dina kunder. Har du hört det förut? Det har vi också så därför gör vi det lite annorlunda med financial flow och blir byråns förlängda arm och stöd under hela förändringsprocessen.

Många redovisningsbyråer lämnar sina kunder till att själva administrera hantering av fakturering, betalning, order, kvitton och utlägg. För många företagare stjäl det mycket tid, kunskapen och ibland också viljan saknas vilket skapar onödigt arbete för byrån när underlagen ska lämnas in och arkiveras. Likviditet och förståelsen för den egna ekonomin är avgörande för ett företags överlevnad och det ställer krav på att ha en uppdaterad bild av sina kostnader och intäkter. Med Financial flow hjälper vi byrån och företaget att bli effektivare i processerna utifrån de behov som finns och hur arbetet delas mellan byrån och kunden.

Vi hjälper byråns kunder och blir ett stöd i förändringsprocessen. Kunderna är förberedda för de ökade krav på digitalisering som redan idag pågår och byrån har en standardiserad, förenklad administration, oavsett vilket affärssystem som finns i botten och kan stötta företagen mer rådgivande i sitt företagande.

Byrån har en viktig roll att spela i att driva den nödvändiga förändring som kommer att behövas för att företag ska vara hållbara och konkurrenskraftiga oavsett storlek. Det börjar med byråns egna administration.

Låter det intressant? De första 10 intresseanmälningarna i montern kommer få en kostnadsfri konsultation och ett förmånligt prova på erbjudande. Säg bara: FF.

Är du helt nystartad? Grattis, det vill vi fira! Gör onboarding av dina kunder effektivt från start . Fler kunder och fasta priser skapar förutsägbarhet och trygghet både för dig och dina kunder. Du får ett intoduktionserbjudande att växa i tillsammans med oss.

Apix är en del av financial flow tillsammans med starka varumärken som Etasku och Isolta. Bakom oss står Accountor group, en av Nordens största aktörer inom finansiell mjukvara, digitaliserings- och bokföringstjänster.

A+ Financial Flow

A+ Financial Flow

A+ Financial Flow hjälper bokföringsbyråer och deras kunder att accelerera digitaliseringen av finansiella flöden. Digitalisering är en självklar del av verksamheten, men det kan vara svårt att få alla bitar att sitta ihop. A+ stödjer er genom hela den digitala resan, oavsett hur långt ni redan har kommit. Vi hjälper er att komma längre, oavsett vilket bokföringsprogram ni använder, och vi har verktygen för att få alla bitar att sitta ihop. Kom och tala med oss i Apix Messagings monter, så berättar vi mer!

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top