Agoy Bokslut & Skatt

Omtalade Agoy Bokslut & Skatt är ett helt nytt, molnbaserat program för avstämning, period- och årsbokslut, skatt och ekonomisk rapportering. Programmet är framtaget av branschen, för branschen och effektiviserar arbetet för ekonomiavdelningar , redovisnings- och revisionsbyråer.

Fortsätt att göra den löpande bokföringen i dina vanliga program och låt Agoy Bokslut & Skatt ta vid när det är dags för avstämning, period- och årsbokslut, skatt och ekonomisk rapportering. Exportera bara ut en SIE-fil och importera till Agoy Bokslut & Skatt.

Agoy Bokslut & Skatt är ett fristående program, men finns även inbyggt i Fortnox under namnet Fortnox Bokslut & Skatt.

Läs mer, registrera konto och prova Agoy Bokslut & Skatt själv på https://www.agoy.se/ utan kostnad fram till årsskiftet!

Agoy Bokslut & Skatt

Omtalade Agoy Bokslut & Skatt är ett helt nytt, molnbaserat program för avstämning, period- och årsbokslut, skatt och ekonomisk rapportering. Programmet är framtaget av branschen, för branschen och effektiviserar arbetet för ekonomiavdelningar , redovisnings- och revisionsbyråer. Fortsätt att göra den löpande bokföringen i dina vanliga program och låt Agoy ta vid när det är dags för avstämning, period- och årsbokslut, skatt och ekonomisk rapportering. Exportera bara ut en SIE-fil och importera till Agoy. Agoy är ett fristående program, men finns även inbyggt i Fortnox under namnet Fortnox Bokslut & Skatt. Läs mer, registrera konto och prova Agoy själv på https://www.agoy.se/ utan kostnad fram till årsskiftet!

Läs mer »

Kontakta oss