Ageras

Ageras startades år 2012 i Danmark med visionen att fungera som en mötesplats för redovisningskonsulter, revisorer och egenföretagare i behov av redovisnings- eller revisionshjälp. Idag är vi den främsta leverantören inom branschen och har hjälpt över 1 000 000 egenföretagare i Europa och USA.

Som redovisnings- eller revisionsbyrå har du möjlighet att hitta dina nya potentiella klienter hos Ageras. Du väljer själv hur din ideala klient ser ut och vårt marknadsföringspaket ger dig möjligheten att skräddarsy din egen klientportfölj med handplockade kunder helt efter dina önskemål.
Sortera och välj dina kunder efter:

– Bolagsform
– Branschtillhörighet
– Omsättningsstorlek
– Geografisk avgränsning

Kom förbi oss på mässan så berättar vi gärna mer och ser vad du har för möjligheter att växa!

Ageras tjänst för redovisningskonsulter & revisorer

Ageras är ett alternativ för dig med redovisningsbyrå eller revisionsbyrå och som är i behov av eller söker nya klienter. Vi kontaktas av flera hundra företagare varje månad i behov av redovisnings och/eller revisionshjälp, där vårt primära jobb är att matcha dessa samman med passande hjälp (från bådas sida). Som redovisningskonsult eller revisor har du möjlighet att handplocka dina kunder via oss, där du själv bestämmer din budget och klienttyp inom ramarna för: – Bolagsform – Omsättningsstorlek – Branschtillhörighet – Geografisk avgränsning ..och mer! Se nedan video hur Winthers Revisionsbyrå i Stockholm upplever vårt samarbete eller kom förbi oss på mässan för att se mer!

Läs mer »

Kontakta oss