Ageras

Ageras startades år 2012 i Danmark med visionen att hjälpa egenföretagare med deras finansiella behov och är idag den främsta leverantören inom branschen. Vi förmedlar redovisningskonsulter samt revisorer och har hjälpt över 1 000 000 entreprenörer i Europa och USA.

Som redovisnings- och revisorsbyrå har du möjlighet att hitta dina nya klienter hos Ageras. Du väljer själv hur din ideala klient ser ut och vårt marknadsföringspaket ger dig möjligheten att skräddarsy din egen klientportfölj.

Kom förbi oss på mässan så berättar vi gärna mer och ser vad du har för möjligheter att växa!

Ageras tjänst för egenföretagare!

För dig som driver eget företag är vi en förmedlingstjänst till redovisningskonsulter & revisorer. Vi ser till dina individuella behov och önskemål för just din verksamhet, och tar fram upp till tre förslag på potentiella partners åt dig – helt kostnadsfritt! Behöver du hjälp med redovisning, bokföring, deklarationerna eller kanske bara din årsredovisning? Tveka inte att skicka in en förfrågan till oss så tar vi kontakt med dig och ser till att du får den hjälpen du behöver! Pssst! Se videon för hur andra kunder har upplevt oss tidigare!

Läs mer »

Kontakta oss