Advokatfirman Titov & Partners KB

Titov & Partners erbjuder juridisk expertis med den stora byråns erfarenhet och trygga processer, i ett mindre format som främjar personliga relationer, effektivitet och klientfokus. Vi har ett brett erbjudande med flera olika specialistkompetenser vilket innebär att vi effektivt och smidigt kan agera rådgivare inom flera olika områden.

Bland våra klienter finns svenska och internationella företag, kommuner och statliga myndigheter. Vi samarbetar dessutom med en rad olika organisationer och företräder deras medlemmar i olika juridiska frågor.

Arbetsrätt

Vi har mångårig erfarenhet av att tillhandahålla rådgivning inom svensk arbetsrätt. Byrån biträder bland annat svenska och internationella företag, privatpersoner och organisationer med rådgivning inom samtliga arbetsrättsliga aspekter. Genom bred erfarenhet, gedigen expertis och strategisk rådgivning skyddar Titov & Partners sina klienters intressen i olika arbetsrättsliga situationer. Byrån tillhandahåller sina klienter affärsmässig rådgivning i löpande arbetsrättsliga frågor, komplexa situationer och tvister.

Läs mer »

Senior M&A jurist

Som biträdande jurist inom M&A kommer du att bistå svenska och internationella klienter med företagsöverlåtelser och bolagsrätt, förhandla och ansvara för att upprätta avtal samt med hjälp av juniora jurister ansvara för DD och upprättande av bolagshandlingar. Du kommer att fortsätta att utveckla din breda kompetens och fördjupa din förståelse för de kommersiella, finansiella och legala aspekter som driver en företagstransaktion. Vi jobbar som ett team och stöttas av kollegor med många års erfarenhet, men det är viktigt att du är självgående och bekväm att fatta egna beslut och vid rådgivning till klient.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top