Advokatfirman Fylgia

Advokatfirman Fylgia är advokatbyrån med kapacitet att hantera de största uppdragen men där det personliga mötet alltid står i fokus.

Fylgia är en fullservicebyrå , vilket innebär att det på Fylgia finns jurister med kompetens inom alla affärsjuridikens områden; Obeståndsrätt, Arbetsrätt, Bolagsrätt, M&A, Kommersiell Tech & IP, Offentlig upphandling, Tvistelösning för att nämna några.

På Fylgia ser vi inga gränser för vår verksamhet. Våra klienter hittar man inom en lång rad områden och branscher där vi agerar rådgivare i såväl juridiska som affärsstrategiska frågor. Fylgia representerar allt från små till stora företag och klienter som verkar internationellt och vi erbjuder ett omfattande kontaktnät över hela världen.

Markerad produkt

15 minuters gratis juridisk telefonrådgivning

Juridiken för bygg- och hantverksföretag uppdateras hela tiden och Advokatfirman Fylgia samarbetar med BraByggare och erbjuder juridiska tjänster inom entreprenad- och konsulträtt. BraByggares medlemmar erbjuds att till reducerad avgift utbilda sig inom entreprenadjuridik med kursledare från Advokatfirman Fylgia. Juridiken för bygg- och hantverksföretag uppdateras hela tiden och BraByggares medlemmar har alltid rätt till 15 minuters gratis juridisk telefonrådgivning. För mer information kontakta: Advokat Martin Wiklundh, 070-588 87 01, martin.wiklundh@fylgia.se Advokat Madelene Andersson, 072-858 51 66, madelene.andersson@fylgia.se

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top