Advokatfirman Fylgia KB

Advokatfirman Fylgia är advokatbyrån med kapacitet att hantera de största uppdragen men där det personliga mötet alltid står i fokus.

Fylgia är en fullservicebyrå , vilket innebär att det på Fylgia finns jurister med kompetens inom alla affärsjuridikens områden; Obeståndsrätt, Arbetsrätt, Bolagsrätt, M&A, Kommersiell Tech & IP, Offentlig upphandling, Tvistelösning för att nämna några.

På Fylgia ser vi inga gränser för vår verksamhet. Våra klienter hittar man inom en lång rad områden och branscher där vi agerar rådgivare i såväl juridiska som affärsstrategiska frågor. Fylgia representerar allt från små till stora företag och klienter som verkar internationellt och vi erbjuder ett omfattande kontaktnät över hela världen.

30 minuter kostnadsfri rådgivning!

Advokatfirman Fylgia erbjuder Dig som SRF-medlem kostnadsfri affärsjuridisk telefonrådgivning. Erbjudandet gäller muntlig rådgivning till en sammanlagd tid om 30 minuter per år och per medlem, undantaget Skatterätt. Observera att erbjudandet innebär att det inte är möjligt att skicka handlingar, exempelvis avtalsutkast för genomgång. Diskussion och rådgivning om en särskild avtalsklausul ryms däremot inom erbjudandet. Kontakta oss för mer information: Advokat Göran Mandorff, 070-969 96 88, goran.mandorff@fylgia.se Advokat Bo Söder, 070-863 16 50, bo.soder@fylgia.se

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top