Bästa tipsen för att följa Penningtvättslagen och undvika sanktionsavgifter från Länsstyrelsen

  • Vilka skyldigheter har vår byrå och dess medarbetare?
  • Hur säkerställer jag min egen och byråns regelefterlevnad?
  • Länsstyrelsens tillsyn och domstolarnas praxis – bästa tipsen för att undvika sanktionsavgifter

Du får som redovisningskonsult en effektiv Crash Course i vilka skyldigheter du har enligt Penningtvättslagen och hur du enklast fullgör dessa. Vi utgår från en praktisk approach och går specifikt igenom hur ni enklast gör en Allmän riskbedömning, upprättar en stabil Penningtvättsrutin samt hur ni genomför penningtvättskontroller, KYC och riskbedömning av kunder och uppdrag i 8 enkla steg. Vi gör även en summering av praxis från Länsstyrelsen och domstolarna och ger dig de bästa tipsen för att undvika sanktionsavgifter.

Föreläsare är Petter Flink, jurist och mycket väl insatt i penningtvättslagstiftningen. Han har arbetat 17 år på tre av Sveriges ledande advokatbyråer och föreläser bland annat inom ramen för Srf konsulternas kursverksamhet. Han är också CEO för Due Compliance AB.

Det blir späckade 25 minuter och vi försöker hinna med så många av era frågor som möjligt. Ni får efter kursen även gärna besöka vår monter F26 där ni kan ställa frågor till Petter och våra övriga experter under hela konferensen.

Scroll to Top