Mötesplatsen där ekonomer och företagare effektiviserar ekonomiflödena

På Ekonomi & Företag står ekonomi och redovisning i fokus. Här får du verktygen att digitalisera ekonomiflödena, så att du kan frigöra tid till att utveckla verksamheten. Du tar del av inspirerande seminarier med de senaste uppdateringarna inom bl.a. skatt, moms och digitalisering, samt en utställning med affärssystem och nya smarta lösningar som gör ekonomiflödet enklare. Nätverka med kollegor och lär dig av branschledande experter – välkommen till två dagar fyllda med kunskap och insikter som hjälper dig och ditt företag att lyckas!

Tack för i år – vi ses igen 25-26 september 2024 på Kistamässan!

Öppettider

Onsdag 27 september

09.00-17.00
Mingel i Bistron 17.00-18.30

Huvudentrén öppnar 08.30

Torsdag 28 september

09.00-16.00


Huvudentrén öppnar 07.45

Effektivisera din verksamhet genom rätt leverantörer

- Spara tid & pengar

På vårt mässgolv finner du ledande organisationer och företag under samma tak. Under två dagar får du möjligheten att upptäcka nyheter, innovationer, nätverka och hitta ditt nya affärssystem på plats. Vidga dina vyer och kunskaper genom att lyssna på föreläsningar på någon, eller alla,
av våra tre scener.

Vi fyller programmet med nyheter, uppdateringar och branschens viktigaste aktörer.

25-26 SEP

2024

Kistamässan

Väx ditt nätverk

Nätverka, utbyt erfarenheter, gör affärer, diskutera och mingla hos oss på Ekonomi & Företag.

Såhär tycker våra besökare

Jag kunde ta del av spännande nyheter från de större aktörerna och ett utmärkt seminarieprogram båda dagarna. Dessutom är den angränsande mässan Personal & Chef en perfekt combo för mig i min yrkesroll.
Fredrik, VD
Mässan Ekonomi & Företag har blivit en viktig del i mitt arbete. Där kan jag hitta leverantörer och hålla ett öga på utvecklingen inom ekonomiområdet.
Johan, Ekonomiansvarig
Previous
Next

Stort program

Ekonomi & Företag erbjuder flera scener med ett brett program som tar upp nyheter, lagändringar, praktikfall och mycket mer.

Co-working: ta med dig jobbet till mässan

I co-working-ytan kan du svara på mejl, ta ett telefonsamtal eller delta i det där mötet som inte gick att flytta. Ytan är öppen för alla besökare under hela mässdagarna. Vi vill underlätta för dig som värnar kompetensutveckling!

Co-working-ytan görs i samarbete med United Spaces.

Som utställare träffar du nya kunder och stärker relationen med befintliga. Visa upp dina nyheter, produkter och tjänster för tusentals besökare inom branschen och stå ut bland dina konkurrenter hos oss på Ekonomi & Företag.

0 %

av utställarna uppger att de är nöjda
eller mycket nöjda med sitt deltagande.

Missa inte det senaste

På vår blogg finner du kunskapshöjande inlägg från utställare och andra gästskribenter.

För din
organisation framåt:

Få uppdateringar inom: redovisning, ekonomi,
digitalisering, ledarskap, moms, skatt, lön, bolagstjänster, nya affärssystem, effektivitet, stresshantering

Easyfairs-222

Överbefälhavare Micael Bydén är Försvarsmaktens högsta chef. Under rubriken Ledarskap som fungerar delar han med sig av egna erfarenheter från sina olika ledarroller i Försvarsmakten. Bland annat kommer han prata om hur ledarskapet inom Försvarsmakten bygger ett starkare lag och en inkluderande kultur, men även ge sin syn på ledarskapets roll i den tillväxtresa som myndigheten nu gör. Ett ledarskap som måste fungera oavsett rådande situation och omvärldsläge.

Håll dig uppdaterad!

Signa upp på vårt nyhetsbrev för att få den
senaste informationen om mötesplatsens aktiviteter, föreläsningar och ta del av tips från våra experter!

Scroll to Top