Plats:

Kistamässan

Datum:

25-26 sep 2024

Fokus: redovisning

För dig inom redovisning är det nödvändigt att hålla sig uppdaterad. Du behöver ha koll på de senaste nyheterna inom skatt och moms, penningtvättslagen, hållberhetsredovisning och en mängd andra områden och regelverk. Vi har därför maximerat två heldagar med relevant innehåll för redovisningsbranschen. Se ett axplock här:

Utforska hela seminarieprogrammet här. Du tar del av allt helt kostnadsfritt. Registrera dig till Ekonomi & Företag idag för att hämta din kostnadsfria entrébiljett!

Om Ekonomi & Företag
Mötesplatsen där ekonomi och redovisning står i fokus. Här får du verktygen att effektivisera ekonomiflödena genom 40 inspirerande seminarier och en utställning fylld med innovationer och nya smarta lösningar som gör ekonomin enklare. Två kostnadsfria dagar med inspiration som hjälper dig och ditt företag att lyckas.

Varmt välkommen 27-28 september på Kistamässan!

Scroll to Top