Dubbelt så mycket utbildning när Ekonomi & Företag
och Personal & Chef går under samma tak

Easyfairs Nordic

Text: Easyfairs

Vi är glada över att den 1–2 december kunna erbjuda ett dubbelt så stort evenemang då Ekonomi & Företag, för allra första gången, gå parallellt med Personal & Chef på Kistamässan.

Mässan Personal & Chef är den kompletta mötesplatsen med syfte att stärka, utveckla och effektivisera chefer och ledare samt deras vardag. Genom att ha denna mässa parallellt skapas en möjlighet att lära sig mer om både de hårda och mjuka värdena i större utsträckning.

Detta är några utav fördelarna för dig som besökare:

  • Ett större seminarieprogram som täcker allt från de senaste uppdateringarna inom ekonomiområdet, nya lagar, ledarskap, HR samt hur du skapar en välmående organisation.
  • Du hittar dubbelt så många utställare inom områden som affärssystem, bolagstjänster och HR-tech.
  • Du sparar massor av tid! Du finner nämligen de två kompletta utbildningsdagarna här.
  • Hela ledningsgruppen kan utvecklas samtidigt – få ett miljöombyte tillsammans.
  • Du får allt detta i samma registrering. Och kanske det bästa av allt? Kostnadsfri entré! (Håll utkik, registreringen öppnar under hösten)

Vi älskar digitalt, men vi älskar det fysiska mötet ännu mer. Vi ser fram emot att ses i december!

Läs mer om mässan Personal & Chef på deras webbplats här

Easyfairs Nordic

Dela i sociala medier

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Andra inlägg som kan passa dig

plånbok_sedlar

Personligt betalningsansvar för bolagets skulder

Huruvida risk finns att behöva betala bolagets skulder på ett personligt plan är en vanlig fråga vid rådgivning till ett företag med ekonomiska svårigheter. Att drabbas av personligt betalningsansvar för bolagets skulder kan innebära en personlig ekonomisk katastrof. Många känner inte till vad som gäller. Huvudregeln i svensk rätt är att aktieägarna i ett aktiebolag inte har något personligt ansvar för aktiebolagets skulder och att aktieägarnas risk är begrän-sad till vad de betalat för aktierna i bolaget, det s.k. aktiekapitalet.

Läs mer »
office-3295556_1920

Redovisningstjänsteföretag har högsta kundnöjdheten

Redovisningstjänsteföretag har högsta kundnöjdheten Text: Petra Lagnehag Zars, Marknadschef, Srf konsulterna Svenskt Kvalitetsindex, SKI, presenterade nyligen en ny branschstudie om redovisningstjänsteföretag, som fått den hittills högsta kundnöjdheten som uppmätts. Studien visar dessutom att de verksamheter som arbetar aktivt med kvalitet via auktorisation, drar upp betyget. SKIs studie bygger på intervjuer av ett tusental företagare som

Läs mer »
Scroll to Top