Spara tid med
digital tidrapportering

Text: Linn Falk Friberg
Marknadsassistent, Trinax AB

Digital tidrapportering – få mer tid till det du älskar

– 5 fördelar med att använda digital tidrapportering 

Spara in dyrbara timmar på att förenkla och digitalisera din administration – digital tidrapportering ser till att du ligger i framkant när det kommer till att spara tid.

Allt fler företag lämnar den manuella hanteringen med papper och penna bakom sig för att istället investera i tidseffektiva verktyg som optimerar administrationen för alla inblandade parter. Är du nyfiken på att veta mer om hur du kan förenkla ditt dagliga arbete med digital tidrapportering? Upptäck några av alla fördelar nedan!

Flexibilitet med digital tidrapportering
Med digital tidrapportering har du möjlighet att rapportera tid vart du än befinner dig. Surfplattan, telefonen eller datorn – valet är ditt! Plocka med dig din enhet på resande fot, till projektområdet eller på kontoret. Användningen av digital tidrapportering skapar flexibilitet i ditt arbetslags vardag och du behöver aldrig vara låst till en fast plats eller missa registrera viktiga timmar.

Faktura- och löneunderlag på nolltid
Digital tidrapportering är det perfekta verktyget för dig som vill ta fram snabba faktura- och löneunderlag baserat på dina arbetade timmar. Med inbyggda funktioner tar du enkelt fram vald tidsperiod du vill använda som underlag och får fram ett färdigt dokument som bas för kommande fakturering eller lönespecifikation.

Anpassa ditt system efter dina behov
Ett tidrapporteringssystem har många anpassningsmöjligheter. Det gör att ditt företag enkelt kan addera en mängd användbara funktioner som förenklar tillvaron för hela företaget. Skräddarsy ditt system med integrationer till ditt löne- och affärssystem, lägg till moduler som förenklar din projekthantering eller varför inte utöka med mer personalinriktade funktioner.

Minimerar det administrativa arbetet
Det är dags att lägga pappershögen, slarvig handstil och tidskrävande sammanställningar åt sidan – den manuella hanteringen tar helt enkelt för mycket tid. Med digital tidrapportering har du allting samlat i ett system och är dessutom enkelt att använda för såväl dig som dina anställda. På några få knapptryck rapportera du in din tid på aktuella projekt och får därmed snabbt en överblick av hur många timmar som spenderats. Ja, sparar du tid så vinner du tid – det är en sak som är säkert!

Få tydlig överblick av lönsamhet
Digital tidrapportering ger dig den stora möjligheten att dokumentera och överblicka hur dina kostnader samspelar med lönsamheten i dina projekt. Det skapar inte bara kontroll och förståelse över ett pågående projekt, utan ger dig även tillfälle att utvärdera och förbättra lönsamheten inför kommande projekt.

Dela i sociala medier

Scroll to Top